Låg-H2O Teknologin gör skillnaden

En liten massa värms upp snabbare än en stor massa. Det är en naturlag. Låg-H2O konvektorer är mycket lättare och innehåller betydligt mindre vattenmängder jämfört med radiatorer eller golvvärme. De behöver därför ingen förvärmning och värmen som genereras förs direkt över till rummet.

De ultramoderna Låg-H2O värmepaketen, tillverkade i aluminium och koppar, vi har i våra konvektorer är flera gånger snabbare än golvvärme och radiatorer. Värmeavgivningen upphör också när den optimala rumstemperaturen är nådd. Av detta skäl ger våra konvektorer ett behagligare inomhusklimat och minskade driftkostnader. Dessutom är Epecons konvektorer förberedda för framtidens energikällor, som t.ex. solvärme.

Med fläktsatsen DBH kan konvektorerna fungera lika bra även om systemtemperaturerna skulle sänkas. Fläktarna kan även monteras på äldre konvektorer. Många andra tillverkare har varianter av detta men ingen som är kompatibla med standardprodukter. Byt inte ut din fullt fungerande konvektor utan uppgradera den istället. Det är både enklare och billigare.

Bild tagen med värmekamera efter 4,5 minuter i drift. Värmeavgivningen är redan jämnt fördelad över konvektorn och effektavgivningen till rummet är hög.