Panelradiatorer och Lisa

Våra Panelradiatorer och Lisor levereras som standard i färgen RAL 9016, traffic white. Vi har även några utvalda Lisa-produkter såsom Lisa Clean, Lisa Edge och Stabil som också kommer med RAL 7024, grafitgrå, som en valbar standardkulör.

Därutöver är möjligheterna väldigt stora till att få produkterna i annan RAL kulör och då med i princip samma korta ledtid som i standardutförandet. Det tillkommer då ett pristillägg.

Vid väggmontage rekommenderar vi att radiatorn beställs tillsammans med våra egenutvecklade förstärkta konsoler i samma färg som radiatorn. Helhetsintrycket blir bättre när även konsolen är lackerad i samma kulör och då de förstärkta konsolerna är helt tillverkade i stål och ej har några plastdetaljer säkerställs en genomgående god lackering. För den som önskar går det såklart också bra att få radiatorn tillsammans med en vit standardkonsol (RAL 9016).

Epecons radiatorer är lackerade TGIC-fri polyesterlack. Det är en mycket motståndskraftig pulverlack som bland annat även används till sjukhussängar och andra ståldetaljer i den miljön.